Werken bij Van Duijnen Koffie

Welkom bij Van Duijnen! Vanuit ons thuisbasis in Almere werken onze circa 60 collega’s aan het bedienen van klanten in de zakelijke koffiemarkt. Dat doen we met één gemeenschappelijk doel, samen leveren we de beste (technische) oplossingen voor onze klanten door heel Nederland.

Van Duijnen Koffie is een top 10 speler in de koffie-op-het-werk markt. We hebben een duidelijke missie: de klantgerichtste koffieleverancier van Nederland worden (we zeggen ook wel de ‘Coolblue van de koffiemarkt’). Dat doen we door in te spelen op de koffiebehoefte van klanten, concepten (bijvoorbeeld onze duurzame koffiehoek) te ontwikkelen en met de beste service. Samen gaan we een stap verder in het blij maken en verrassen van onze klanten.

“We geloven in ambacht en innovatie. Samen met koffie is dat een krachtige combinatie.”

Paul Kragten
Directeur Van Duijnen Koffie

Werken bij Van Duijnen betekent veel vrijheid en verantwoordelijk in jouw dagelijkse werk. Onze collega’s zijn ambitieus en gedreven om samen de beste oplossingen te leveren voor klanten. We vragen veel maar daar krijg je ook het nodige voor terug.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in ons Personeelshandboek. Van Duijnen heeft een eigen functiehuis en een salarishuis, dat regelmatig wordt getoetst op marktconformiteit. Onze arbeidsvoorwaarden zijn waar nodig afgestemd op specifieke functies.

Onze cultuur
Wij geloven dat kennis van zaken en passie voor je vak bepalend zijn voor het succes van Van Duijnen. Onze open, handen-uit-de-mouwen-cultuur nodigt medewerkers uit om mee te denken over beleid en inventieve klantoplossingen. Professioneel, informeel, mensgericht, aandacht voor persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling én een goede balans tussen werk en privé. Dat is werken bij Van Duijnen in een notendop.

Diversiteit
Het erkennen en waarderen van verschillen tussen personen is een belangrijk thema, zowel in de maatschappij als voor Van Duijnen. Hoe maken we gebruik van een diversiteit aan karakters en talenten? Hoe zorgen we voor gelijke kansen?

Wij streven naar een diverse samenstelling van onze teams. Niet alleen in de verhouding man/vrouw, maar ook als het gaat om bijvoorbeeld afkomst, leeftijd of persoonlijkheid. We bieden in het kader van de participatiewet actief kansen aan werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Ons doel is om elkaar te versterken en blijvend te verbeteren. Wij geloven dat dat niet alleen goed is voor onze bedrijf, maar ook voor onze klanten.

Die diversiteitsgedachte vind je concreet terug in onder andere het aanbod van interne trainingen, de mogelijkheid om parttime te werken, individuele begeleiding rond werk en zwangerschap en diverse loopbaantrajecten.

Onze geschiedenis: de eerste koffieautomaat in Nederland
We zijn een van oorsprong familiebedrijf met Amsterdamse roots. Onze geschiedenis begint bij– wie anders – meneer Van Duijnen, die zijn loopbaan begon als stagiair bij een handelsbedrijf in Amsterdam. Van Duijnen was een echte pionier; zo hij haalde als een van de eersten de koffieautomaat vanuit Amerika naar Nederland. Hij zette z’n beste technici aan het werk om de automaten te doorgronden, verder te ontwikkelen en zelf te bouwen. En met succes. Inmiddels heeft Van Duijnen zich ontwikkeld tot een landelijk bekende serviceverlener in de out-of-homemarkt, met klanten in uiteenlopende branches, van overheidsinstellingen tot hotelketens, van dienstverlenende bedrijven tot campings, restaurants en scholen.

Over Van Duijnen Koffie: klantgericht & verrassend

Als koffieleverancier voor werkend Nederland staat Van Duijnen voor het verrassen van klanten met de lekkerste koffie en thee op het werk. Vanuit onze drie kernwaarden: verrassend, samen(werken) en kwaliteit biedt Van Duijnen een totaalconcept van de levering en plaatsing van de apparatuur en de levering van de benodigde producten voor de dagelijkse koffie- en vending voorziening voor werkend Nederland. Onze klanten bevinden zich in heel Nederland, van het MKB+ segment tot en met organisaties met vele honderden gebruikers.

Wij geloven in een eigenzinnige benadering van de ‘koffie-op-het-werk’ markt door zaken anders aan te pakken en te blijven verrassen met onze dienstverlening. Dat doen we onder meer met een uitgebreid automatenportfolio, uitstekende service en onvoorwaardelijke kwaliteit van onze koffie. Zo overtreffen onze collega’s dagelijks de verwachting van klanten en zorgen voor een oprechte glimlach op het gezicht.

De drijfveren van Van Duijnen Koffie

Verrassend
Wij pakken de zaken soms net even anders aan dan anderen. Onze eigenzinnige benadering heeft maar een doel: mensen op de werkvloer blij maken met Van Duijnen Koffie. Dat doen we door soms net even buiten de lijntjes te kleuren; we verrassen onze klanten met innovatieve oplossingen en zorgen voor totale ontzorging van de koffievoorziening.

Samen(werken)
De medewerkers van Van Duijnen zijn ons grootste goed. Want juist de menselijke factor maakt dat we ons kunnen onderscheiden ten opzichte van andere koffieaanbieders. Onze teamspirit, gecombineerd met een open, informele bedrijfscultuur zorgt voor topprestaties. Zodat onze klanten zorgeloos kunnen genieten van de lekkerste koffie op het werk.

Kwaliteit
Voor Van Duijnen betekent kwaliteit niet alleen de beste producten en diensten leveren. Het zegt ook iets over de veerkracht binnen het bedrijf en hoe we dingen voor elkaar krijgen. Medewerkers worden bij ons uitgedaagd om de lat altijd net weer even hoger te leggen. Want daarmee voegen we waarde toe aan onze producten en kunnen we service op topniveau bieden. Daar worden onze klanten blij van. En wij ook!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons geen hype, maar een vanzelfsprekend onderdeel van onze dagelijkse bedrijfsvoering. Wij doen graag iets terug voor de omgeving waarin we werken en wonen. Wij richten ons daarbij op twee pijlers:

Duurzaam ondernemen

  • Groen wagenpark
  • CO2 neutraal gebrande koffie
  • Volledige compensatie CO2 uitstoot
  • Duurzame koffiehoek
  • Grondstoffen Collectief Almere
  • EcoVadis Gold Status

Bijdragen aan de samenleving

  • Bedrijvenambassadeur Oxfam Novib
  • Max Havelaar keurmerk
  • Samenwerking Tomin Groep

Wil je meer weten over onze initiatieven? Je kan deze informatie terugvinden op onze bedrijfswebsite www.vanduijnen.nl

 

Waarom werken bij Van Duijnen Koffie?

Informele werksfeer

Ruimte voor groei en ontwikkeling

Werken aan gave projecten

Bekijk hier een van onze vacatures!

Wil je ons beter leren kennen?
Ik vertel je graag meer!